Quick Access

Cosul de cumparaturi este gol

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

0 produse
acum in cos

Confidentialitate

www.actioncamera.ro (S.C. Crepes Sorena Expres S.R.L.) respecta prevederile legale privind confidentialitatea datelor si protectia informatiilor in Romania.

Actioncamera.ro (SC Crepes Sorena Expres SRL) se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele vizitele tale pe site, exceptand situatiile legale.

Actioncamera.ro (S.C. Crepes Sorena Expres S.R.L.) se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti.

Datele personale sunt folosite pentru stabilirea contactului cu clientii site-ului si in scopul  informarii acestora despre modalitatea de utilizare a site-ului, oferta si politica firmei; www.actioncamera.ro si S.C. Crepes Sorena Expres S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu va furniza datele tale de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu va vinde, nu va ofera, nu va face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu va divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tau explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.actioncamera.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.actioncamera.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de tine din baza de date, este de ajuns sa ne contactezi in scris (prin email) si sa soliciti acest lucru.

info 
CONTACT
  1. 0754 200 115 (Vodafone)
  2. 0757 363 668 (Orange) 
.