Quick Access

Cosul de cumparaturi este gol

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

0 produse
acum in cos

30 de Zile Garantie de Retur

ActionCamera.ro (Sc Crepes Sorena Expres SRL) ofera oricarui cumparator, persoana fizica sau juridica, 30 de Zile Garantie de Retur. Asta inseamna ca poti returna produsul indiferent de motiv in termen de 30 de zile, atata timp cat conditiile de mai jos sunt respectate.

Te rugam sa citesti cu atentie cele de mai jos.

Cum functioneaza?

Daca vrei sa returnezi unul dintre produsele cumparate de la noi trebuie sa ne contactezi, cel tarziu in a 30a zi calendaristica de la data primirii produsului.

Returul produselor se face prin serviciul de curierat Fan Courier sau personal, la sediul nostru.

Costurile de transport prin curierat vor fi platite de noi la primirea pachetului, dar vor fi suportate de tine si vor fi scazute din suma pe care ti-o vom returna.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi, nu acceptam returul complet decat daca un singur produs este desigilat. Restul produselor vor fi acceptate doar daca sunt sigilate.

Cand returnezi produsele trebuie sa ne trimiti si certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

Iata care sunt pasii:

1. Intai trebuie sa ne contactezi. O poti face telefonic, prin e-mail prin formularul de contact sau personal, la sediul nostru.

2. Noi iti vom confirma telefonic primirea mesajului tau iar in maxim 48 de ore vom trimite la tine un curier FAN Courier care va prelua produsul.

3. In momentul expedierii trebuie sa ai grija:

- sa mentionezi pe documentul de transport numarul de retur, pe care ti-l comunicam noi telefonic la confirmarea mesajului de retur.

- sa atasezi neaparat certificatul de garantie al produsului in original si o copie a facturii

Inainte de a trimite produsul te rugam sa te asiguri ca pe colet este aplicata o eticheta cu urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume, Adresa, Nr Tel

Adresa: Str. Nr. Oras, Judet

Destinatar: SC Crepes Sorena Expres SRL

Adresa: Str Libertatii, Nr 27, Pitesti, Arges, Cod Postal: 110385

Numar Retur: Numarul Retur comunicat de catre noi

Inlocuirea produsului sau returnarea banilor

Daca vrei, poti folosi suma provenita din returnarea produsului pentru achizitionarea unei alte ‘jucarii’.

Daca nu doresti acest lucru iti vom returna banii in termen de 14 zile de la primirea produsului si validarea acceptului de retur, in contul bancar pe care ni-l vei comunica.

Exceptii

Produsele consumabile (prinderi, accesorii) nu se pot returna decat daca sunt sigilate.

Conditii ale refuzului de retur

Conditiile enumerate mai jos ne ajuta sa remediem eventuale probleme ale produselor returnate si sa poata fi folosite de altcineva.

De asemenea nu se pot returna produse care:

a) nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate

b) etichetele de identificare  sunt deteriorate sau lipsesc

Atentie

Daca exista cazuri in care produsele returnate au

ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului sau de a opri o suma (taxa de reparatie) din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse si va fi utilizata la repararea acestora.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

In cazul in care produsul este refuzat la retur pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, daca a expediat produsul fara a obtine in prealabil un numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat FAN Courier, costul transportului inapoi va fi suportat de catre tine.

Garantia (Dreptul) de Retur in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 14 zile in cazul comertului la distanta

info 
CONTACT
  1. 0754 200 115 (Vodafone)
  2. 0757 363 668 (Orange) 
.